fbpx

De 3 beste dagene å poste innlegg på LinkedIn

LinkedIn fortsetter å vokse som den mest foretrukne kanalen for B2B-bedrifter å poste innhold på. For at din bedrift eller deg som person skal nå ut til flest mulig er det 3 dager som fungerer bedre å poste innlegg på enn andre.

Har du noen gang lurt på når du burde poste innlegg på Linkedin for å få flest mulig til å se posten din? Da er du ikke den eneste. En underdesøkelse av Nathan Ellering viser hvilke dager som er aller best å poste på.

De beste dagene å poste innlegg på LinkedIn er:

  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag

Dersom du poster innlegg på en av disse dagene er det større sannsynlighet for at innlegget ditt blir sett. På mandag og fredag er det generelt mindre engasjement på LinkedIn og det anbefales og poste sjeldnere på disse dagene. Helgene gir generelt lavest engasjement og burde unngås. Når det er helg er det ikke like mange som besøker LinkedIn og folk er mindre aktive. Det er selvfølgelig forskjeller fra bransje til bransje, men dette er den overordnede trenden.

Hvilket tidspunkt på dagen burde jeg poste innlegg?

Følgere på Linkedin er ganske aktive gjevnt utover dagene tirsdag, onsdag og torsdag, men det er noen tidspunkt som er bedre enn andre. Ved å poste mellom syv og åtte om morgenen, midt på dagen eller mellom fem og seks på ettermiddagen vil du ha de største sjansene for å nå ut til flest mulig. Nå kan du være helt sikker på når du skal poste eller dele ditt neste innlegg på LinkedIn.

Se når de beste dagene å poste innlegg på Facebook er her!

Bonus tips

Pass på å unngå skrivefeil. Det kan gi inntrykk av at du er slurvete eller useriøs. Be derfor noen lese gjennom profilen din eller les gjennom flere ganger dersom du deler artikler, blogger, bilder eller videoer.