Hvordan jobber vi med våre kunder?

Annonsering

Ønsker du økt oppmerksomhet rundt dine produkter eller tjenester? Vi sørger for at du oppnår ditt fulle potensiale på nett! Vi kan hjelpe deg med annonsering gjennom Facebook, Instagram, Google og flere. Les mer om det her.

Videomarkedsføring

Med video har du mulighet til å formidle mye på kort tid! Vi følger opp nye trender og kriterier for markedsføring i sosiale medier. Video er det som oftest gir størst rekkevidde. En undersøkelse fra Cisco anslo at 80% av trafikken på nett vil bestå av video innen 2019. Les mer om video i markedsføring her.

Innsikt

Ønsker du å vite mer om dine kunder og hvilket innhold som engasjerer dem? Vi hjelper deg med å bli kjent med bransjen din gjennom grundig analyse. Vi leverer også analyse av dine konkurrenter for at din bedrift skal skille deg ut! Les mer her.

Webutvikling

Ønsker du å drive nettbutikk eller har du lyst på en ny nettside? Da har du kommet til rett sted. Trendapt setter opp din nettside og skreddersyr design etter dine krav. Vi utvikler nettsider for morgendagen og integrerer oss med dine foretrukne løsninger. Klikk her for å lese mer.

 

Vi vil gjerne hjelpe deg

Ønsker du hjelp med din markedsføring? Vi setter gjerne av tid til en uforpliktende prat med deg! Legg igjen din informasjon, så kontakter vi deg så fort som mulig.