fbpx

Hvorfor endrer Whitewire navn?

Dette er grunnen til at vi endrer navn!

Vi endrer navn som følge av at selskapets tjenester og retning har endret seg. TrendApt kommer til å tilby tjenester som gir kundene større sannsynlighet for og lykkes på nett. Hvordan kan vi, for eksempel, lage ideer til video som vi vet gir suksess? Vi bruker data for å gi deg ideer som funker. Les mer om dette her: Innsikt

Ny milepæl

TrendApt har nådd en ny milepæl og har fått nye lokaler i Skippergata 22 på Oslo House of Innovation. Vi har hatt en utrolig reise gjennom det siste året og har fått samarbeidet med både små og store kunder. Vi har store vekstambisjoner for tiden fremover og ønsker samarbeid med kunder som ønsker å satse på nye løsninger innen markedsføring.

Endelig klart for et løft

Nettsiden vår trengte å få et løft og vi har derfor laget splitter nye nettsider. Den nye nettsiden gjør det enklere å finne informasjon og reflekterer også bedre hva TrendApt handler om.

Nå skal vi også blogge

Til glede for våre kunder skal vi nå publisere blogginnlegg som skal gi gunstig innsikt i hva vi driver med og vil også gjøre rede for de siste trendene innen markedsføring. Vi kommer til å skrive detaljerte innlegg som vil være nyttig for deg som ønsker å holde deg oppdatert.

Se de aller nyeste prosjektene våres her