Videomarkedsføring

Markedsføring gjennom video blir stadig mer populært. Videomarkedsføring er i vekst og er ventet til å følge den stigende trenden en god stund til. 

Trender innen videomarkedsføring

  • Cisco anslår at hele 82% av trafikken på nettet ville bestå av video innen 2021.
  • Video gir gjennomsnittlig større rekkevidde enn andre typer innhold på sosiale medier.
  • På Linkedin gir innlegg som inkluderer en video 75% større sjanse for å bli delt enn en vanlig post i følge QuickSprout.

Video tilpasset sosiale medier

Ved å tilpasse video til sosiale medier vil du ha den beste sjansen for å engasjere dine kunder. Visste du at videoer på mellom 60 og 90 sekunder skaper mest engasjement på Facebook i følge en undersøkelse Buzzsumo gjorde av 100 millioner videoer? Vi tilpasser din video til de ulike kanalene så du får fult utbytte av markedsføringen din.

På bakgrunn av hvilke videolengder som gjennomsnittlig skaper mest engasjement anbefales det å ha følgende lengder på Instagram, Facebook og YouTube:

Optimalisering og A/B testing

Vi leverer flere versjoner av videoen din sånn at den kan A/B testes når den publiseres. De tre første sekundene av videoen er det viktigste for å sikre at videoen din blir sett på plattformer som bruker autoplay.

Derfor kan vi teste video A mot video B for å se hvilken film som gir best resultat. Dette passer godt for deg som skal bruke et budsjett for å publisere filmen. Vi analyserer resultatene fra filmene i form av engasjement, konverteringer eller kostnader.

Samarbeid

For å skape de beste resultatene er et godt samarbeid viktig. Vi holder deg oppdatert under hele prosessen og følger også opp resultater i etterkant.

Hvordan kan din video se ut?

Her er en samling av videoer som vi har produsert for kunder:

Vi vil gjerne hjelpe deg

Ønsker du hjelp med din markedsføring? Vi setter gjerne av tid til en uforpliktende prat med deg! Legg igjen din informasjon, så kontakter vi deg så fort som mulig.